Slovenski klub za terierje ima čast, da mu je bila v organizacijo ponovno zaupana Mednarodna razstava vseh terierjev – INTERRA 2020, ki bo potekala v četrtek, 8. 10. 2020 v sklopu EDS-a. Ob tej priložnosti vse ljubitelje terierjev vabimo, da se nam na prireditvi pridružite kot razstavljavci s svojimi terierji ali kot obiskovalci.

Vsi ljubitelji psov ste vljudno vabljeni, da se nam ta dan pridružite in uživate v prijetni in sproščeni terierski družbi ter spoznate čudoviti svet terierjev.

Spoštovani razstavljavci in obiskovalci,

letos nam je bila ponovno zaupana organizacija največjega terierskega dogodka leta.  Veseli naju, da Mednarodna terierska zveza v Slovenskem klubu za terierje in Sloveniji vidi tak potencial, vsekakor pa smo si mesto na svetovnem terierskem zemljevidu postavili z že uspešno izvedeno InTerro 2017, ki je potekala v Mariboru.

Tokrat bo najprestižnejša terierska prireditev Mednarodna razstava vseh terierjev – INTERRA 2020 potekala v sklopu EDS na Celjskem sejmu, 8. oktobra 2020. Kar je za razstavljavce  in njihove pse še posebej ugodno, saj se bo v nekaj dneh in na enem mestu zvrstila vrsta kinoloških prireditev na najvišjem nivoju. Za ta dogodek smo skrbno izbrali sodnike specialiste iz Evrope in Južne Amerike.

Slovenski klub za terierje je eden redkih pasemskih klubov v Sloveniji, ki organizira kinološke dogodke na najvišjem mednarodnem nivoju. Delovanje kluba je pokrito s številnimi dejavnostmi med katerimi predvsem izstopajo izobraževanje članov, organizacija vzrejnih pregledov, klubskih razstav za vse pasme terierjev ter vsakoletno sodelovanje pri organizaciji mednarodnih razstav v Mariboru.

Vse ljubitelje terierjev vabiva, da se nam kot razstavljavci ali obiskovalci na ta dan pridružite in ga preživite v pravem terireskem vzdušju. Naj bo ta dan poln energije, srčnosti in igrivosti. Takšen, kot so naši terierji, ki jih tako zelo obožujemo.

Spoznajte našo čudovito Slovenijo, ta mali skriti zeleni evropski biser, ki ga objemajo Alpe, Jadransko morje in Panonska nižina. V križišču Evrope vas in vaše terierje pričakuje gostoljubna dežela, ki je majhna, a z velikim srcem, tako kot terierji.

Gorazd Gregor Namestnik, Vodja prireditve
Brigita Kremser, Predsednica Slovenskega kluba za terierje in Strokovna vodja